Rólunk

A kilencvenes évek elején alapítottuk társaságunk elődjét Budapesten, Újpest központjában, mely az akkori idők igényének megfelelően az alapítók önálló tevékenységén alapult. Társaságunk jelenlegi formájában 2013 óta működik.

Alapvető szolgáltatásunk a könyvviteli tevékenység (könyvelés) volt, melyet folymatosan bővítettünk. Előbb az ügyviteli szolgáltatások körét, majd 2006. évben mérnöki szolgáltatásokkal és projektjeink támogatása érdekében kisebb mértékben biztonságtechnikai és informatikai tevékenységgel egészült ki.

Könyvviteli szolgáltatásunkat a magyar számviteli szabályok (HAS - Hungarian Accounting Standards) szerint és 2016 óta a nemzetközi számviteli szabályok (IFRS - International Financial Reporting Standards) szerint is végezzük.

Az elmúlt évek során egyértelművé vált számunkra, hogy ügyfeleink igényei alapján a könyvviteli szolgáltatás (könyvelés) előtérbe helyezését kellett megoldani, akár a kiegészítő tevékenységek rovására is. Így többszöri átalakulást követően alakult ki a mai követelményeknek megfelelő szolgáltatáscsomagunk, mely a bérszámfejtéstől az adótanácsadáson át a könyvvizsgálatig terjed. Ugyanakkor kiemelten kezeljük a mérnöki szolgáltatásokat is a tervezéstől a kivitelezésig. Ilyen szakterület a biztonsági rendszerek tervezése, mint riasztórendszerek és IP videó megfigyelés vagy az informatikai rendszerek tervezése és kivitelezése, mint informatikai hálózatok és szerverek, VoIP telefonközpontok és rendszerek vagy IP televíziós rendszerek és média szerverek.

Irodánk, illetve munkatársaink természetesen rendelkeznek a szükséges szakmai képesítésekkel (adószakértő, adótanácsadó, számviteli szakértő, mérlegképes könyvelő vállalkozási és IFRS szakterületen, humánerőforrás (HR) szervező, TB és bérszakelőadó, hírközlési és informatikai, valamint villamosmérnök tervezői jogosultság, informatikus, vagyonvédelmi tervező-szerelő, stb.),  kamarai tagsággal (MMK), különböző egyesületi tagsággal, mint a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete (MKOE), és az Adótanácsadók Egyesülete (Adókamara), Minőségi Könyvelők Klubja Egyesülete, valamint a tevékenységek végzéséhez szükséges hatósági engedélyekkel.

Tanácsadás keretében külön foglalkozunk képzettségünknek és a több, mint évtizedes gyakorlatunknak megfelelően adatkezelési, adatvédelmi tanácsadással, beleértve az informatikai biztonság területét is. Ez a tevékenységünk széleskörűen felöleli szolgáltatásunkat az adatvédelmi audittól a GDPR megfelelőség megvalósításán keresztül az alkalmi tanácsadásig.

Természetesen felelősségbiztosítással is rendelkezünk valamennyi tevékenységünkre vonatkozóan. Mindezek mellett a részben saját források fejlesztésével létrehozott és üzemeltetett korszerű informatikai - hardver és szoftver - rendszer is szakértelmünk garanciája.

Ügyfeleink jellemzően a hazai kis és középvállalkozások közül kerülnek ki, de megtalálható közöttük az egyéni vállalkozó, több piacvezető vállalkozás, sőt nemzetközi, külföldi tulajdonú tőzsdén jegyzett vállalkozás is. Tevékenységi körük széles palettán mozog, a kereskedelem, az ipar, az információtechnológia, a fuvarozás területén, hogy csak példákat említsek. Ez igen széles skálát jelent, a cégek nagyságát és szolgáltatási igényeit tekintve is.

Mindezek ellenére - különböző tevékenységek, változatos szolgáltatási igények - munkánkkal valamennyi ügyfelünk elégedett, hiszen személyére, vállalkozására szabva veheti igénybe szolgáltatásainkat.