Mérnöki szolgáltatások

Mérnöki szolgáltatásainkat az alábbi három szakterületen nyújtjuk ügyfeleink részére:

 

Minden esetben a tanácsadástól, a tervezésen át, a kivitelezésig valamennyi munkafolyamatban segítjük ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítását.

Informatika 

Életünk szerves részét képezik a számítógép hálózatok, bár sokszor észre sem vesszük őket. Már nem csak munkahelyünkön, otthonainkban is számítógép hálózatok működnek, hogy egyszerre többen is elérhessük a világhálót, vagy fájlokat tudjunk egymás között küldeni és fogadni, esetleg nyomtatni tudjunk más gépekre kötött nyomtatókra, vagy közösen játszhassunk. Az informatika területén sokrétű tevékenységet folyatunk a hálózatok kiépítésétől a rendszerek beüzemeléséig (rendszerfelügyelet, hálózatok, hang- és videorendszerek) . 

Telekommunikáció

Olyan költséghatékony és értéknövelő telekommunikációs megoldásokkal állunk rendelkezésére, mint az IP alapú korszerű informatikai megoldások (VoIP, IPPBX), hang és képátvitelre.

Vagyonvédelem

Napjainkban - sajnálatos módon - rohamosan növekszik a vagyonelleni bűncselekmények száma, amely szükségessé teszi a vagyontárgyak, ingatlanok fokozott védelmét. Ebben igyekszünk segítséget nyújtani különféle szolgáltatásaink révén.

Biztonságtechnikai tervezési (videomegfigyelő rendszerek, riasztó rendszerek), telepítési (CCTV, riasztóberendezések), hibaelhárítási, szaktanácsadással összefüggő feladatokkal segítjük ügyfeleinket.