Kivitelezés

Az elképzelések, tervek megvalósítása, mint kivitelezés külön szakma. Mondhatni ez az elmélet gyakorlatba történő átöltetése, megvalósítása.

Természetesen egy mérnöknek rendelkeznie kell a gyakorlat alapvető ismereteivel, hiszen ellenkező esetben olyan tervek születnének, melyeket nem lehet megvalósítani.

Szakembereink több évtizedes szakmai kivitelezési gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek az informatika, telekommunikáció és vagyonvédelem területén, így az álatunk tervezett megoldás minden esetben megvalósítható.

Kisebb projektek megvalósítása saját forrásainkkal megoldható. Ennek saját szakembereink bevonásával eleget tudunk tenni.

Azonban egy nagyobb volumenű projekt megvalósítása, esetleg az idő, mint tényező különös jelentősége esetén előfordulhat, hogy az elvárt határidőre nem tudnánk teljesíteni.

Számunkra ez nem okoz problémát, felkészültek vagyunk az ilyen kihívásokra is.

Partnereink között több kivitelező vállalkozás is megtalálható, melyek munkavégzéséért kezességet vállalunk. Ilyen partnerünk például a Kábel 18 Intercom Kft.

Azonban ekkor sem kell feltétlenül nélkülözni a közreműködésünket, mert mérnöki művezetésként örömmel vállaljuk az általunk tervezett megoldások kivitelezését, ezzel is garantálva, hogy az valósul meg, amit megterveztünk, illetve amit ügyfelünk elfogadott.